BoodschapBureau is een netwerkorganisatie. We formeren een team van ervaren boodschappers op maat. De beste creatieven, copywriters, art directors, vormgevers, webdesigners, seo-, sea- en andere specialisten voor online- en offlinecampagnes. We werken graag met onze eigen, vertrouwde relaties. Of we werken samen met een persoon, team of bureau waar de opdrachtgever aan verknocht is.

Waarom BoodschapBureau? Bureaus zijn er zat, vooral creatieve bureaus en onlinespecialisten. De meeste nemen echter slechts hun eigen inzichten als uitgangspunt. Zij zullen je proberen te sturen naar hun expertise. Terwijl dat voor jouw merk niet persé de juiste keuze is. BoodschapBureau distantiëert zich van deze belangenverstrengeling.

Immers... Een digitaal bureau adviseert je een nieuwe website, een app-bouwer een app, een contentmarketingbureau raadt content aan, influencers een influencerscampagne, een onlinebureau een Facebook-, Adwords- of Displaycampagne, een seo-specialist seo, een videoproducent praat je video aan, ouderwetse creatieven vertellen je dat je moet opvallen, vormgevers dat het mooier moet, copywriters willen het leuker en korter maken. Ze hebben allemaal een beetje gelijk. Waar leg jij de prioriteit? Hoe besteedt je je budget? Wie kies je? De aardigste, de goedkoopste, de adviseur met het mooiste verhaal, een kennis?

Beter: een sluitend campagnesysteem met efficiënte middelen. Een creatief systeem met een afgewogen selectie uit alle middelen om het koopproces gericht zetjes te geven. Elk middel ga je eerst klein uitproberen, meten, optimaliseren en daarna bij succes groot uitrollen. Zo scoor je meer klanten tegen minder kosten, zo beïnvloed je koopgedrag, zo verhoog je respons en conversie. Zo vergroot je de omzet. Met minder risico.

Je betaalt bij BoodschapBureau alleen voor wat je nodig hebt. Als opdrachtgever bepaal je wat je zelf regelt en wat je liever uitbesteedt. In een strak geregisseerd proces, binnen het budget, binnen de deadline.

Vaste menuprijzen zonder verrassingen achteraf. Prijzen voor onderzoek, strategie, middelenadvies, creatie, onlinespecialisten, uitwerking, coördinatie en andere projecten krijg je op aanvraag.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een inspirerende presentatie. Stuur een mail of bel 020 894 3 498.

BoodschapBureau is een initiatief van Victor Cijs. “Ik werk al 30 jaar met veel plezier in de reclame. Enthousiasme en een leuke samenwerking zijn voor mij belangrijk. Ik ben een ervaren reclamestrateeg en -ondernemer. Ik heb het vak geleerd bij JWT, DDB, Leo Burnett, Lintas, Stopkracht, Trouw en De Volkskrant. Ik heb gewerkt voor meer dan 100 grote en kleine bedrijven en instellingen, nationaal en internationaal. Ik was tot enkele jaren geleden tevens docent reclamestrategie bij SRM en voorzitter van de Nederlandse IAA.” Meer over Victor Cijs.


Ontvang gratis het e-boek Een goede boodschap is het halve werk en leer hoe je met communicatie koopgedrag beïnvloedt.

Je gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken. We gaan je niet spammen.