Wij loodsen je door de crisis

Mensen, wat een rare tijd! Voor ondernemers is er veel veranderd. Anders werken, minder, of juist meer, op afstand, van huis en via videobellen.

Hoe gaat het met jouw onderneming? Ben je onzeker over je business? Je bent niet de enige. Ga niet in een stil hoekje wachten tot het voorbij is. Dit is de tijd om creatief nieuwe wegen te zoeken.

Laat je helpen.

Voor mkb'ers hebben we de Corona-denktank opgezet. Wij duiken in jouw situatie. Met een frisse blik zoeken we nieuwe manieren om je verkoop op gang te krijgen, nieuwe doelgroepen te bedienen. Ga in gesprek met de ervaren specialisten van de denktank: een strateeg, een copywriter en een social mediaspecialist. Precies wat jij nodig hebt.

 

 

Wij weten alles om je te helpen bij jouw digitale transitie, hoe je (online) marketing opnieuw moet optuigen, hoe je verleidt en weerstand vermijdt, welke proposities werken. We bepalen jouw ideale doelgroep, helpen je met marktonderzoek, wijzen je de weg in GoogleAdwords en social media, bouwen websites. En meer.

Oplossingen beginnen met een helder inzicht en een goed idee.

In de eerste Zoom-bespreking vragen we je van alles over je situatie, product, afnemers. Meestal ontstaat er binnen een half uur al een interessante doorbraak. Soms knopen we er een vervolg aan vast. Met de uitkomst kun je zelf aan de slag of we gaan je met onderdelen helpen.

Zolang deze situatie voortduurt, is het helemaal gratis

Als er werk uitkomt, maken we een prijsafspraak met je. Dat kan ook achteraf een prestatiebeloning zijn naar behaald resultaat.

Stuur me gewoon een mail. We helpen je. Twijfel niet. We hebben de laatste drie weken al tientallen mkb’ers, bedrijven en instellingen flink vooruitgeholpen.

 

 

"Vakmensen die denktankers! Stuk voor stuk. En zo kan het dus ook, zonder uitgebreide briefings en documenten. In één uur een top idee. Echt een heel strak, goed te implementeren en onderscheidend concept. Wij zijn heel erg blij." Jolanda van Oene - The Perfect House

“De mannen van Stuwkracht zijn erg creatief en deskundig. Binnen de kortste keren vliegen de goede ideeën over tafel en krijg je praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Zeker de moeite waard!” Dieuwke Robers-Keijzer - Keijzer Events

"Mooi initiatief Victor Cijs! Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van je aanbod en er veel aan gehad. Dus ik zeg doen!" Jacqueline Spaans - Succesvol In Beeld

"Brainstormen met deze creatieve boys was precies wat we nodig hadden! No nonsense en hands on. Ze gaven ons net dat ene zetje in de goede richting en een bak vol positieve energie. Daar worden wij nou blij van!" Sandra Peters en Natalie Bakker - Alert Promotie

"Jullie luisterend oor en de opmerking dat mijn werk als samenwerkingscoach juist wél veel toevoegt nu, hielpen me uit de schrik. En het bleek waar: klanten waarderen het dat ik ze bel en dat ik vaker blogjes schrijf en komen meer met hun vragen naar me toe. Fijn! Dank jullie wel!" Vivien Broekman - ViaVida

 

Download mijn e-book Verleiden.
Dé formule om je doelgroep te verleiden met je website en campagne.

Net als de directeuren, marketeers en andere communicatiemakers die je voorgingen, vind jij hier nieuwe inzichten:

  • Je krijgt een beter begrip van hoe mensen tot keuzes komen
  • Hoe je die keuzes kunt beïnvloeden
  • En hoe je jouw doelgroep sneller in actie kunt krijgen.

Victor Cijs

Je e-mailadres is 100% veilig bij ons. We zullen ze nooit aan derden verstrekken. We gaan je ook niet spammen. En je zit nergens aan vast.